2009. január 29., csütörtök

Metéltek, tészták

Tavaszi tekercs


25 dkg darált hús,25 dkg finomliszt, 2 zellerszár,
2 szál zöldhgyma, 1 gerezd fokhagyma,
15 dkg gomba, 10 dkg szójababcsíra,
3 dl olaj, 2 evők. szójaszósz,
3 dl víz, kukoricaliszt, só

A hagymát és a szójacsírát finomra vágjuk, a zellerszárat és a gombát szeleteljük. A lisztből a sóval és vízzel palacsintatésztát készítünk és kisütjük.

A darálthúst forró olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a zöldségeket, megöntözzük a szójaszósszal és készresütjük. Megtöltjük ezzel a keverékkel a palacsintákat, két végét behajtva feltekerjük. Megforgatjuk kukoricalisztben őket, majd forró olajban ropogósra sütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése